Nieuwe campagne voor Stella e-bikes

Nieuwe campagne voor Stella e-bikes.

Stella wil niet langer alleen op prijs het verschil maken en bouwt aan het merk. Aan ons de eer de merkcampagne te ontwikkelen.

 De campagne bestaat uit drie verhalen. In elke film staat een dag van een andere Stella gebruiker centraal. In de eerste film, genaamd De eenzame dag’, zien we een jonge vrouw die op een mooie lentedag in haar eentje een fietstocht maakt. Als ze tijdens de rit allerlei verliefde stelletjes tegenkomt, vraagt ze zich steeds nadrukkelijker af waar die liefde van haar leven is gebleven. De film is gebaseerd op het gegeven dat in een gezin vaak de vrouw als eerste een e-bike aanschaft. De koppige man volgt steevast een aantal weken later. De reden daarvan zie je in de commercial.

De andere twee verhalen zullen binnenkort verschijnen.

About Selmore

Selmore is an independently owned creative agency based in Amsterdam. Founded and managed by people who all come from big agencies, our independent status and manageable size gives us a lot of agility. We operate as a small big agency. We believe in Guiding Ideas, ideas that give clear direction to the client's campaigns and business.